Bijbaan: Customer Support Medewerker

Amsterdam, Netherlands
Employee
Customer Support

Als Customer Success Associate, klantenservice medewerker, is het jouw missie om te zorgen dat klanten positief verrast zijn met onze service. Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Klanten bereiken ons via verschillende kanalen (app, email, telefoon, etc). Jij reageert op alle vragen en problemen op een proactieve en persoonlijke manier waarbij je de wens van klant op de eerste plek hebt staan. 

Picnic is de eerste 100% online supermarkt van Nederland. Elke dag maken we duizenden klanten blij met een fijne app, gratis thuisbezorging en de allerbeste klantenservice. We leveren 7 dagen in de week van ‘s ochtends tot ‘s avonds alle soorten boodschappen: van topkwaliteit versproducten van eigen bakker en slager, tot pizza’s en bier.

Tasks

Wat is jouw uitdaging?

Jij bent het visitekaartje van Picnic en hebt als belangrijkste missie om de klant blij te maken. Je kan je inleven in de situatie van de klant, toont empathie en vindt, samen met de klant en Picnic collega’s, de beste oplossing. Je bent sociaal en vind het leuk om op een dag met veel verschillende klanten in contact te zijn.Tegelijkertijd werk je ook efficiënt en nauwkeurig. Je helpt niet alleen de klant maar rapporteert ook de vragen goed in onze systemen, zodat we de feedback kunnen gebruiken om onze service en app nog beter te maken.

Tijdens de onboarding volg je de eerste training en wordt je klaargestoomd om direct simpele vragen van klanten op te kunnen pakken. Zodra je ervaring hebt opgedaan kan je nog meer trainingen volgen en groei je door naar een senior rol. Je behandelt dan alle soorten vragen die via de verschillende kanalen binnen komen bij het Customer Success Team. Door middel van coaching en feedback verbreed jij je kennis en zorgen wij ervoor dat jij je skills kan blijven ontwikkelen.

Requirements

Wie ben jij?

  • Behulpzaam en empathisch: je wilt onze klanten graag helpen en kan je inleven in situaties. 
  • Communicatievaardigheden: jouw kracht is dat je zowel geschreven als gesproken goed en helder kan communiceren.
  • Enthousiast: je bent positief ingesteld en en werkt graag mee aan de de revolutie in de online supermarktwereld. 
  • Gedreven: je geniet ervan om steeds meer te leren en de klant te helpen. Je haalt energie uit het positief verrassen van de klant.
  • Systemen: je kunt goed overweg met de PC, en schakelt gemakkelijk tussen systemen.
  • Ervaring: ervaring met klantenservice werk is een pré maar geen eis, als jij communicatief sterk bent en graag onze klanten wilt gaan helpen dan zorgen we dat je daar de juiste trainingen voor krijgt. 

Wat vragen wij?

  • Je werkt regelmatig vanaf ons kantoor in Amsterdam zuidoost. Het is dus handig als je in de buurt woont of ons met het OV goed kan bereiken. 
  • We zoeken fulltime collega’s die graag 32-36 uur per week werken. Je bent flexibel inzetbaar en zowel overdag als in de avonden beschikbaar, 20% van de shifts worden in het weekend gewerkt.
  • Je spreekt en schrijft foutloos en helder Nederlands.

Benefits

Wat biedt Picnic jou?

Picnic heeft vele leuke dingen te bieden. Ons team geeft je de ruimte om tijd te nemen voor de klant en deze te verrassen, er bestaat namelijk geen belscript en je hebt de vrijheid om de beste route te kiezen. We zijn een jong bedrijf en hebben jou nodig om onze service voor de klant maar ook voor jou nóg beter te maken. Werken bij Picnic betekent een sociaal en warm team waarbij je met een fijn gevoel naar huis gaat omdat we boodschappen bezorgen, maar ook maak jij onze klanten blij.

Je startdatum is in overleg, maar bij voorkeur zo snel mogelijk. 

Klinkt goed? Solliciteer meteen! Onze recruiter Zoë heeft zelf ook als CS associate gewerkt en neemt je mee door de stappen binnen de sollicitatieprocedure.

Updated: 1 month ago
Job ID: 3404220
About Picnic
With a data-driven approach, an app-only store and a fleet of electric vehicles, Picnic has become Europe’s fastest growing online supermarket.
51-200 employees
Information Technology and Services
Van Marwijk Kooystraat 15, Amsterdam, Netherlands
 
Van Marwijk Kooystraat 15, Amsterdam, Netherlands
Show map
Interested?
Documents:
.doc, .docx, .pdf, .rtf, .txt
Contact Person
Eileen Meijer
Eileen Meijer
Recruiter
No time? Just apply later
We’ll send a link to this job to your email.
Powered by
JOIN