Lefit Recruitment & Interim
Lefit Recruitment & Interim

Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts

Tilburg, Nederland (hybride)
Werknemer
Geneeskundigen

SMvH Bedrijfsartsen komt graag in contact met ervaren POB-er. Wil jij werken in een gedreven en professioneel team. Lees dan verder!

Organisatie

SMvH levert maatwerk in Verzuim- en Gezondheidsmanagement. Het team bestaat uit 6 ervaren bedrijfsartsen, een bedrijfsarts in opleiding, (nu nog externe) POB-ers en een eigen secretariaat werkt op basis van korte lijnen, deskundigheid en zeer klantgericht. De organisatie heeft een mooi stabiel en divers klantenbestand. Kantoren van SMvH staan in Den Bosch en Tilburg en men werkt op locatie bij klanten. Bij SMvH mag jij jezelf zijn in je professie om te werken in een persoonlijke en ontspannende werksfeer.

SMvH Bedrijfsartsen gaat de functie van POB-er binnen de eigen organisatie inrichten en zoekt daarom meerdere nieuwe collega’s die samen met hen deze functie gaan vormgeven.

Taken

Als POB-er werk je volledig zelfstandig en tegelijkertijd onder supervisie van de bedrijfsarts. Jij krijgt de ruimte om zieke medewerkers met aandacht te begeleiden. In het verzuimproces ben je het eerste aanspreekpunt voor de arbeidsongeschikte medewerker en leidinggevenden. Hiermee ben je een onmisbare schakel in deskundige verzuimbegeleiding. Je houdt spreekuren waarin je je buigt over preventie-, verzuim- en re-integratievraagstukken en stelt een deskundig advies op en stemt dit af met de bedrijfsarts. Dit doe je met oprechte interesse, betrokkenheid en oog voor de ander. Verder heb je een signaalfunctie op het gebied van preventie bij de klanten van SMvH.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

  • Een afgeronde opleiding Regie op verzuim, of de motivatie om deze opleiding te volgen;
  • Kennis van Wet verbetering Poortwachter en een pré als je ook de NVAB richtlijnen kent.
  • Communicatieve vaardigheden en een kwaliteit- en klantgerichte houding, zelfstandig, eerlijk en betrokken waardoor je vertrouwen weet te creëren met alle partijen. Je kunt feedback geven en ontvangen, bent analytisch en herkent snel verbanden.

Benefits

  • Passend salaris;
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen en werken in een gemotiveerde en gezonde organisatie;
  • Bij SMvH wordt gewerkt onder het motto. “work hard, play hard”, en wordt vitaliteit uitgedragen middels een bijdrage aan sportactiviteiten naar keuze (inschrijfgeld 10 miles, sport abonnement e.d)

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met onze consultant:

Willemijn van de Crommenacker / 06-52405601

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn Groep voor Bedrijfsartsen en QHSE professionals.

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11848272
Probleem melden

Lefit Recruitment & Interim

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Recruitment & Interim in ICT, Data Science, Sales & Marketing
Jobcoaching - Training - HR Services

  1. Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts