Innovam
Innovam
Nieuw

Examenontwikkelaar

Nieuwegein, Nederland (hybride)
Werknemer
Onderwijs en Maatschappelijk Beleid
€ 3.421 tot € 4.887 / maand

Als examenontwikkelaar ga je elke dag voor het realiseren van het kwalitatief beste examen. Voor het mbo, de branche of de overheid. Samen met een onderwijskundig vakexpert of met een directe collega. En of het nu om een praktijk- of theoretisch examen gaat, ongeacht het onderwerp. Jij bent essentieel bij het behalen van ieder diploma of certificaat. Dat is pas een geslaagde baan!

Taken

Als examenontwikkelaar bij Examenservices, een onderdeel van Innovam, analyseer, verbeter en ontwikkel je toetsen en examens. Jouw werk maakt indruk en heeft impact. Je doet het voor zo’n 200.000 studenten in het mbo en werkenden in verschillende branches. De ene keer zet je je in voor een vakgebied brood en banket, de andere keer ben je bezig met autotechniek, de maritieme sector of een andere mbo-richting.
Wat jij steeds doet is het vertalen van de beroepspraktijk naar de juiste exameninstrumenten, steeds vaker ook in een digitale vorm. Ook werk je mee aan de ontwikkelingen van andere meetinstrumenten en verandering van examenprocessen.

Je werkt in een lerende organisatie en daarbinnen in kleinere klantgerichte teams. De kaders zijn duidelijk, maar je kiest zelf hoe je daar invulling aan geeft. Je krijgt echt de kans om in een beroep te duiken. Learning by doing. Dat betekent dat je niet zelf alles van het vakgebied hoeft te weten. Daar hebben we vakexperts voor, die jou de perfecte voorzet geven. Wel moet je heel goed op de hoogte zijn van de inspectie-eisen en examen-technische eisen. Je werkt dan ook veel samen, stemt af en stelt vooral de juiste vragen om boven water te halen wat van belang is. Jij draagt bij aan het:

  • analyseren, verbeteren en ontwikkelen van toetsen en examens.
  • meebouwen aan de kaders voor examineren.
  • verbinden van experts uit het onderwijs met die uit het bedrijfsleven.
  • begeleiden van diverse commissies.

Vereisten

Een enorme dosis enthousiasme voor examinering, onderwijs of taal breng jij mee. Je bent nieuwsgierig naar de inhoud van een vak of beroep en stelt de juiste vragen. De input die je krijgt vertaal je naar begrijpelijke teksten. Innovatie, nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied? Jij bent er snel van op de hoogte en gaat er graag mee aan de slag. Verder ben je goed in het plannen, organiseren en structureren. Vertrouwen doe je op je eigen kompas en je gaat probleemloos om met een organisatie zoals de onze, die geen managers kent. Je bent een samenwerker pur sang als het gaat om vakexperts, groepen en collega’s. De functie van examenontwikkelaar leer je voor een groot deel on the job. We geven je daar ook alle ruimte voor!

Verder kom je bij ons met:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Het liefst op onderwijsgebied.
  • ervaring met toetsing en examinering. Geen voorwaarde, wel een mogelijk voordeel.
  • communicatief overtuigend praten en schrijven.
  • een prima taalgevoel voor ieder examen. Je weet dat jouw taalkeuzes belangrijk zijn.
  • IT-vaardigheden die je hebt of snel onder de knie hebt.

Benefits

Jij gaat voor een eerlijk examen als examenontwikkelaar. Dat mag ook eerlijk beloond worden. We zien jou het liefst 32 voor ons werken. Daar krijg je ook veel voor terug, zoals:

  • een brutomaandsalaris tussen €3.421 en € 4.887 (schaal 10).
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst vrij
  • persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen
  • aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
  • WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering
  • Sporten met korting

Zie jij het helemaal zitten als examenontwikkelaar? Sta je helemaal achter wat je gaat doen als examenontwikkelaar? Kom dan in beweging en solliciteer via de solliciteerbutton. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Boerop. Zij is resourceplanner en je kunt haar bereiken via 06 - 54 94 38 93 of via [email protected]. Goed om te weten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bijgewerkt: 1 minuut geleden
Vacature ID: 12528414
Probleem melden

Innovam

201-500 medewerkers
Productie motorvoertuigen

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als…

Meer informatie
  1. Examenontwikkelaar