HR-Groep
HR-Groep

Timmerman Renovatie Den Bosch

ZZP / Freelance
Bouwvakker

Voor een zéér langdurig renovatieproject in Den Bosch zijn wij op zoek naar een koppel allround ZZP (renovatie)timmerlieden.

Dit betreft dan ook een project waar zowel een complete binnen- alsmede buitenrenovatie plaatsvindt, dus je dient echt allround te zijn.

Taken

Werkzaamheden lopen dan ook uiteen van boeiboorden en borstweringen vervangen tot aan het afhangen van klepramen en deuren en het zelfstandig verwijderen en plaatsen van keukentjes, bovendien draai jij jouw hand niet om voor het vervangen van houtrot delen.

Verder zijn jullie representatief en netjes in omgang en beheersen jullie de Nederlandse taal 100% in zowel woord als geschrift, daar dit bewoonde situaties betreft.

Hier staat dan ook tegenover dat je hier bij wederzijds bevallen minimaal 1 jaar vooruit kan en dit ook nog met een betalingstermijn van 8 werkdagen en dragen wij volledig debiteurschap zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen.

Vereisten

• Uittreksel Kamer van Koophandel van maximaal 1 jaar oud, bij een nieuwe opdracht maximaal
3 maanden oud
• Je bent in bezit van een geldig VCA-vertificaat of bereid dit te halen

• Kopie van je polis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;

• Je beschikt over eigen vervoer en hand- en elektrisch(gekeurd) gereedschap.

Benefits

HR Groep, dé bemiddelaar voor de zzp’er in Bouw & Techniek HR Groep kent de markt als geen ander, we regelen het beste tarief voor jou en leveren kosteloze dienstverlening;

  • Altijd snelle betalingen, we betalen je factuur kosteloos met 8 werkdagen betaaltermijn.
  • Door gebruik te maken van het grote netwerk van HR-Groep altijd aanbod van de mooiste klussen bij toonaangevende opdrachtgevers.
  • Je hoeft zelf geen acquisitie meer te doen;
  • Je bespaart tijd en werk doordat je je contracten en facturatie kosteloos door HR-Groep laat verzorgen.

Wekelijkse, snelle betalingen en HR-Groep draagt volledig debiteurschap zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen.Als zzp'er geef jij aan wat jouw tarief is en wij onderhandelen dit verder uit met onze opdrachtgevers.

Je komt te werken vanuit een prachtige werklocatie in de omgeving Den Bosch.

Je kunt via onderstaande link reageren of ons direct bellen
voor snel contact.

Laura Vos 06-21184435 en/of Mieke van de Ven 06-11053391
HR-Groep

Bijgewerkt: 4 dagen geleden
Vacature ID: 11026374
Probleem melden

HR-Groep

1-10 medewerkers
Bouwconstructie

Met een team van 8 personen voorziet HR-Groep B.V. haar klanten dagelijks van gekwalificeerd personeel. Dat kan zijn op basis van uitzenden, zzp bemiddeling of detachering. De ide…

Meer informatie
  1. Timmerman Renovatie Den Bosch