Alea Care
Alea Care
New

Recruiter

Contract
Nursing, Therapy

Job Description

Ben jij een proactieve doener die energie krijgt van het matchen van talent met de juiste baan? Heb jij affiniteit met de zorgsector en wil je bijdragen aan een klantgerichte en groeiende organisatie? Dan is Alea Care op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij Alea Care ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuw personeel voor openstaande vacatures. Jij kent de arbeidsmarkt en begrijpt de behoeften van zowel de werkgever als de werknemer. Hierdoor weet je de perfecte match te maken. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van de wervingsstrategie, het selecteren van geschikte kandidaten uit databases en netwerken, en het voeren van gestructureerde selectiegesprekken. Daarnaast geef je advies aan zowel het management als de kandidaat gedurende het gehele aannameproces.

Wat verwachten we van jou?

  • Opleiding en ervaring: Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond en beschikt over hbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal een jaar relevante werkervaring.
  • Vaardigheden: Je bent een administratieve duizendpoot, bedreven in het werken met Microsoft Office en andere soortgelijke software. Je hebt een sterke affiniteit met het gebruik van diverse wervingskanalen, zoals social media, en je kunt meerdere vacatures tegelijkertijd managen.
  • Persoonlijkheid: Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen, en werkt gestructureerd. Je bent een echte teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
  • Flexibiliteit: Je bent bereid om te reizen naar verschillende vestigingen voor het voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken.

    Wat bieden wij?

  • Een bovengemiddeld salaris en flexibele werktijden.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De vrijheid om zelf je werkuren te bepalen, met mogelijkheden voor een werkweek tussen de 16 en 36 uur.
  • Een dynamische werkomgeving binnen een jonge en enthousiaste organisatie.

    Over Alea Care

Alea Care is een landelijk opererende organisatie, opgericht door professionals met jarenlange ervaring in de zorgsector. Wij zetten ons in voor het welzijn van onze cliënten én de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij Alea Care krijg je de kans om je kwaliteiten en competenties te ontplooien, zelfstandig en flexibel te werken, en ondernemerschap te tonen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag, maar we opereren door heel Nederland.


Interesse?

Let op:

  • Wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum; we plannen direct gesprekken in bij interessante kandidaten.
  • Een pre-employment screening, inclusief een referentiecheck, maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure.

Sluit je aan bij Alea Care en draag bij aan het succes van onze organisatie!

Updated: 4 minutes ago
Job ID: 12526686
Report issue

Alea Care

201-500 employees
Health and Human Services

Bij Alea Care geloven we sterk in de kracht van onze medewerkers als de sleutel tot succes. Samenwerking, ambitie voor kwaliteitsverbetering en betrokkenheid bij onze organisatie…

Read more
  1. Recruiter